This Old Ambulance Station Has Been Transformed Into A Contemporary Home

This former St. John's ambulance station in Sydney, Australia, has been transformed in an urban home with brick walls, vaulted ceilings and an open floor plan.

 

This former St. John’s ambulance station in Sydney, Australia, has been transformed into an urban home with brick walls, vaulted ceilings and an open floor plan.

 

This former St. John's ambulance station in Sydney, Australia, has been transformed in an urban home with brick walls, vaulted ceilings and an open floor plan.


In the living room, touches of the old building, like the brick wall, have been left in place to become a unique feature wall.


In this renovated living room, touches of the old ambulance station, like the brick wall, have been left in place to become a unique feature wall.


Vaulted white ceilings with contrasting black framework draws the eye upwards. Black cabinetry in the kitchen and black chairs around the dining table help to create a cohesive look.


Vaulted white ceilings and with contrasting black frame work draws the eye upwards, and black cabinetry in the kitchen and black chairs around the dining table help to create a cohesive look.


A small courtyard with a grassy patch and hanging planters separates the living area from the master bedroom.


A small courtyard with a grassy patch and hanging planters separates the living area from the master bedroom in this renovated ambulance station.


In the master bedroom, a large window lets the natural light in from the courtyard.


In this master bedroom, a large window lets the natural light in from the courtyard and provides views to the living areas.


The master ensuite bathroom has been kept light and airy with the use of large light gray tiles, and a white bath. A small shelf and towel rack have been included in the design of the tiled walls.


This master ensuite bathroom has been kept light and airy with the use of large light gray tiles, and a white bath. A small shelf and towel rack have been included in the design of the tiled walls.


At the rear of the home, there’s a small self-contained one-bedroom unit with it’s own entry, which can also be blocked off from the main house, and upstairs there are additional bedrooms and another bathroom.


A section of these dark wood stairs has become a shelf along the wall.


Here’s a look at the rear of the home, where you can see the door for the self-contained apartment.


This former St. John's ambulance station in Sydney, Australia, has been transformed in an urban home with vaulted ceilings and an open floor plan.


This renovated ambulance station is currently through .


Get the contemporist daily newsletter – sign up here

Share this on:

Social Media – Newsletter
Luminaire – September 2018 – Cappellini Revolving Cabinet
Social Media – Pinterest




http://np.com.ua

www.binaryoptions21.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-iq-option/

https://kinder-style.com.ua