Asona Benelux BV by I Love Architecture

Amsterdam-based designed a building for Asona Benelux BV.

.

The building consists of a warehouse storage area enclosed with concrete panels, with a glass box that sits on top where the offices are located.

The client wanted to maximize the storage space, however, the buildable area on the lot is limited by underground pipes. In order to maximize the amount of storage space, they decided to build the office on top. The result was not only the storage capacity of the warehouse was maximized, but also the quality of office space has been greatly enhanced by a fantastic view of the Amstel River and the pastures beyond.

Visit the I Love Architecture website – .

Photography by

.

Share this on:

Luminaire – November 2018 – Cassina Super Beam Sofa
Social Media – Pinterest




www.maxformer.com

np.com.ua

клей для дерева