Before & After – A fence and garage update for a home in Toronto

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

 

have designed the renovation of a detached garage and fence structure for a home in Toronto, Canada.

 

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

 
The original fence was replaced with horizontal wood slats, that allow for privacy but also let light and air pass through. At night, the fence becomes a large light fixture providing an ambient glow for both the private garden as well as the public sidewalk.

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

 
The somewhat hidden garage door opens up to a two-car garage space.

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

 
In the backyard, they carried the same fence design through to the wall that separates the garage from the pool area.
 

Before & After

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

 
At night, the pool, fence, and garage areas can all be lit up.

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

 
The lighting enables a warm glow to be seen throughout the space.

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

 
Here, you can see how the garage has a large overhang.

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

 
A green roof can be found on top of the garage.

Before & After - Rosedale ‘PARK’ by Amantea Architects

Photography by

Get the contemporist daily newsletter – sign up here

Share this on:

Social Media – Newsletter
Luminaire – May 2018 – Cappellini Capo
Social Media – Pinterest




источник

подробнее np.com.ua

на сайте