BEFORE and AFTER – The Pirajá House Transformation By Estudio BRA

Estudio BRA have transformed an old house in Sao Paulo, Brazil, and turned it into a bright and modern home with outdoor spaces. #ModernHouse #Renovation

Photography by

 

 have transformed a house in Sao Paulo, Brazil, that dates back three family generations of the same family.

The original house had overly compartmentalized spaces with low lighting and a low ceiling, which did not meet the expectations of the young couple that would now live there.

 

Here’s some photos of the space during the construction phase.

Estudio BRA have transformed a house in Sao Paulo, Brazil, that dates back three family generations of the same family. #Renovation #Construction


The updated home has a secure area at the front of the home that acts as a small garden and patio before entering the home.


The updated narrow Brazilian house has a secure area at the front of the home that acts as a small garden and patio before entering the home. #NarrowHouse #ModernHouse

Photography by

Stepping into the house, you are greeted by the dining area and kitchen.


A small courtyard welcomes you to this narrow modern house in Brazil. #ModernHouse #Courtyard

Photography by

In the kitchen, an original brick wall has been painted to keep the space bright and welcoming. On the opposite wall, there’s minimalist wood and white cabinets, while the kitchen island and a dining table runs the length of the kitchen.


In this modern kitchen, an brick wall has been painted white to keep the space bright and welcoming. On the opposite wall, there's minimalist wood and white cabinets, while the kitchen island and a dining table runs the length of the kitchen. #KitchenDesign #PaintedBrick

Photography by

Next to the kitchen is the living room. Seating is located along one side of the space, while on the other wall, there’s a shelving unit with room to display action figures and house the television.


In this modern living room, seating is located along one side of the space, while on the other wall, there's a shelving unit with room to display action figures and house the television. #LivingRoom #Shelving

Photography by

Off the living room is a courtyard with trees and small plants, as well as an outdoor kitchen.


This modern house has a small a courtyard with trees and small plants, as well as an outdoor kitchen. #Courtyard #OutdoorKitchen

Photography by

Back inside, and between the living room and the kitchen, are concrete and steel stairs that lead up to the second floor of the home.


The stairs in this narrow modern home combine concrete and steel for a slight industrial look. #Stairs #StairDesign

Photography by

Upstairs, there are two bedrooms, with one of the bedrooms overlooking the street. A wood shutter can be closed to provide privacy for the bedroom.


This simple bedroom has a floor-to-ceiling window that overlooks the street. A wood shutter can be closed to provide privacy for the bedroom. #Bedroom #Window

Photography by

The stairs continue up to the roof, where a skylight provides access to the rooftop deck.


This modern house has stairs that continue up to the roof, where a skylight provides access to the rooftop deck. #Skylight #RooftopDeck

Photography by

The deck has a small grassy area and garden, as well as space for relaxing.


This small house has a rooftop deck with a small grassy area and garden, as well as space for relaxing. #RooftopDeck #RooftopGarden

Photography by  | Architecture Firm: Estúdio BRA Arquitetura | Lead architects: André Di Gregorio, Rodrigo Maconilio | Team: Beatriz Rocha, Lorran Siqueira, Júlia Bruckmann, Alanna Scarcelli

Get the contemporist daily newsletter – sign up here

Share this on:

Social Media – Newsletter
Luminaire – May 2018 – B&B Italia Eda-Mame
Social Media – Pinterest




also adulttorrent.org

read more adulttorrent.org

узнать больше cafemarseille.com.ua